Opplærings- og likepersonhelg i Bergen 18. -20. Oktober 2024

Styret i region Vest har den glede å invitere til opplærings- og likepersonshelg i Bergen. Vi håper du har lyst å ta med deg familien for en sosial og kjekk helg i Bergen, med hotell Scandic Bergen City som base. Vi legger opp til et program med kombinasjon av fagprogram og aktivitet, samt mye sosialt samvær.

Vi ønsker å legge til rette for at alle skal få mest mulig ut av helgen, og forsøker derfor koordinere aktivisering av barn sånn at foreldre har mulighet til delta på det faglige programmet. Vi har invitert Rebecca Røsok Reitan til å komme å fortelle oss om resultatene for sitt forskningsprosjekt om ernæring og Kaftrio. Var du som voksen CFer på kontroll på Haukeland i løpet av høsten 2023 kan det godt være du fikk muligheten til å delta i dette studiet. Vi får også besøk av Hilde Nyberg som er leder i hovedforeningen og likeperson.

På lørdag kveld vil vi tilrettelegge for en egen sosialaktivitet for ungdom, både for de med og uten CF. Mer info om dette kommer når vi ser hvor mange som er påmeldt. Søndag avslutter vi helgen med besøk på Akvariet, hvor store og små får hilse på både pingviner, sjøløver og hai! I tillegg til representanter fra styret, vil også noen av regionens likepersoner være tilgjengelige hele helgen. Vi gleder oss til å se igjen gamle kjente, og bli kjent med nye medlemmer i regionen!

Trykk HER for hele invitasjonen og programmet 

Trykk HER for smittevern, eller gå inn på cfnorge.no/smittevern 

 

Vi gleder oss til å se dere! 

 

nb_NONorwegian