Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Personvern

Norsk forening for cystisk fibrose (NFCF) samler inn informasjon om besøkende på dette nettstedet. For medlemmer gjelder dette også personlig informasjon. Denne personvernerklæringen gjør rede for hvilken informasjon som samles inn og hvordan den brukes.

Webanalyse

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyene Piwik og Google Analytics.

Disse verktøyene bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Piwik, lagres hos NFCF, mens informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. NFCF bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Del/tips-tjenesten

NFCF bruker AddThis og Facebook for å la brukere av våre nettsider dele innhold i sosiale medier, via e-post eller andre digitale kanaler. Informasjonskapslene til AddThis og Facebook er tredjeparts informasjonskapsel som ikke benyttes av NFCF direkte.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra NFCF for alle som ønsker å motta informasjon fra oss per e-post. For å gjøre dette må vi registrere e-postadressen til mottakeren av nyhetsbrevet. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes på forespørsel fra mottaker.

Medlemskap

Ved innsending av søknad om medlemskap lagrer NFCF personlig informasjon om søker. Denne består i navn, adresse, telefonnr, e-post og fødselsdato. Vi lagrer også tilsvarende informasjon om husstandsmedlemmer når noen søker på vegne av disse. All personlig informasjon er passordbeskyttet og behandles konfidensielt for alle medlemmer som ikke har verv som krever at kontaktinformasjon er offentlig tilgjengelig. Hvert hovedmedlem er selv ansvarlig for sitt eget passord. Medlemmenes personlige informasjon er kun til intern bruk i NFCF, og deles ikke med andre virksomheter. Medlemskap og personlig informasjon slettes på forespørsel fra det aktuelle medlemmet eller pårørende.

I forbindelse med medlemspålogging blir det også brukt informasjonkapsler/cookies og registrering av IP-adresse. Dette er kun av teknsike hensyn og til bruk i selve påloggingsløsningen.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen