Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Treningsvideoer

Trening med Therese! Vi vil gi inspirasjon og motivasjon til trygg treningsglede akkurat der hvor du er – her er spillelisten med treningsfilmene våre.

 

Disse fire filmene skal gi inspirasjon til alle våre medlemmer, både for dere med cystisk fibrose eller primær ciliedyskinesi – og dere uten, sier CF-foreningens daglige leder Ellen Damhaug Scheel.

Med oss på laget har vi fått Therese Cleve-Stiansen, som er kjent fra TV2s Skal vi danse. Filmene er blitt lekre og motiverende, og vi drømmer oss bort mens vi utfører de forskjellige øvelsene.

Vi har laget fire filmer; bevegelighet, og balanse/styrke, koordinasjon og cardio, hvor vi bygger opp fra det grunnleggende til litt mer avansert og fartsfylt. Vi håper de vil oppmuntre til å bevege seg litt eller mye, i forhold til hva man mestrer og har lyst til.

Filmene kan stoppes, spoles og gjentas så ofte du vil. Øvelsene spenner fra de enklere til de litt mer avanserte, og du plukker ut de bevegelsene du mestrer eller kan strekke deg etter.

 

Spilleliste med alle treningsfilmene med Therese!

 

Om prosjektet

Therese er tidligere profesjonell danser, har medvirket i Skal vi danse og har utdanning innen NPL. Fysioterapeut Mona Lund Veie fra CF-foreningens fagråd vært med som rådgiver. I tillegg har en testgruppe fra CF-foreningen testet ut filmene. Prosjektet er gjennomført med støtte fra Stiftelsen Dam.

 

STOTTET AV DAM DARKBLUE RGB2

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen