Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Vest

fjellOGfjordvestlandet

Velkommen til region Vest av NFCF! Vi er en aktiv region, og har flere gode regionale fagmedisinske CF-miljøer. Vi gleder oss til å bli kjent med alle våre medlemmer.

Oppdatert mars 2021

Vår region består av fylkene Vestland og Rogaland. Tyngdepunktet av medisinsk CF-kompetanse i regionen ligger på Haukeland universitetssykehus i Bergen, og ved Stavanger universitetssykehus. Våre medlemmer benytter også Norsk senter for cystisk fibose som ligger på Oslo Universitetssykehus, Ullevål. 

Når man melder seg inn i foreningen, blir man automatisk plassert i riktig region ut ifra bostedsadresse. I løpet av året har vi følgende arrangementer:

  • Januar/februar: Regionalt årsmøte. Foregår alltid på dagtid på en lørdag, og varer som regel rundt 4 timer. Påmelding nødvendig.
  • August/september: trivselshelg fra fredag - søndag, åpent for alle aldersgrupper. Aktiviteter, fagprogram, likemenn, sosialt samvær og erfarinsutveksling, barnevakter. Sted for trivselshelgen varierer fra år til år. Påmelding nødvendig.
  • Alle arrangementer er å finne i Kalender.

 

Koronapandemien har gjort det vanskelig å legge opp til fysiske møter både i 2020 og vi styret ser heller ikke for seg at vi får til noen fysiske møter i 2021. Vi jobber derfor med et opplegg der vi håper å kunne tilby medlemmene å møtes digitalt - mer info kommer snart. 

 

Styret i region Vest 2021/2022

Leder

Karoline Juuhl - Fjell, tlf: 920 94 114

Kasserer:

Kurt Helge Sjursen - Lindås, tlf: 907 54 373

Sekretær

Kari Anne Haug - Meland, tlf: 952 76 965

Styremedlemmer:

Benjamin Instebø Vang - Bergen, tlf: 981 53 447

Synne Wiberg - Bergen, tlf: 948 04 762

 

E-post til styret sendes til: cfvest@gmail.com

 

Noen å snakke med

Vår likepersontjeneste - trenger du noen å snakke med om det å ha CF, vanskelige ting, eller bare trenger noen praktiske råd? Ta kontakt med våre likepersoner, mennesker som er i sammen båt som deg.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen