Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

CF-foreningen har flyttet til Sandvika


organisasjonen, aktiv og engasjert, kontakt, interessepolitikk
15.10.2020
Sharon Gibsztein

CFkontorSandvikaEllenDS fotoIKN utsnitt

Nå i oktober flyttet CF-foreningen sitt kontor til Sandvika 15 minutter vest for Oslo. Vår nye adresse er Rådmann Halmrasts vei 14, 1337 Sandvika. Telefonnummeret er det samme som før (41 27 44 51). Foto: Inger Karin Natlandsmyr.

 

Daglig leder Ellen Damhaug Scheel, bildet, forteller at hun trives godt på det nye kontoret, og hun har allerede fått flere nyttige kontakter lokalt.

Det nye kontoret ligger i vegg i vegg med blant andre et firma som driver med grafisk utforming og digitale tjenester, noe som kan være nyttig for foreningen både praktisk og som sparringpartnere.

Når koronaepidemien en gang er over og man igjen kan ha fysiske møter, er det kort reisevei til ulike møter og arrangementer som ofte foregår sentralt i Oslo. Tilreisende til CF-kontoret kan enkelt komme seg dit med buss og tog, og Flytoget har eget stopp i Sandvika. Med bil er det enkel adkomst fra E18. Det er også flere store hoteller i området hvor vi kan holde større arrangementer når det igjen blir mulig.

Den gunstige leieavtalen vi hadde via FFO i Lørenskog ble sagt opp, fordi FFO Viken flyttet til Asker. Da benyttet vi muligheten for å sjekke andre plasseringer av foreningens kontor. Sammen med at det var lang reisevei for daglig leder som bor i Sandvika, passet det dermed fint å finne nye lokaler.

Kostnader knyttet til mer sentrale lokaler er, sammen med ansettelse av daglig leder, en del av foreningens satsning for å bli mer aktiv og profesjonell.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen