Logo - Norsk forening for cystisk fibrose

Mange aktiviteter med Trivselsfondet


Trivselsfondet
08.04.2013
Sharon Gibsztein

MorguefilCOMozgaryagilityhund200px

Mange unge og eldre CF-ere er blitt oppmuntret med gaver fra trivselsfondet, og her kan du lese hva slags tiltak vi har støttet. Trivselsfondet tar gjerne imot gaver fra deg eller ditt firma.

 

En glad mottager fikk penger til gitar fra Trivselsfondet.Tiltak som er støttet de siste årene er sydentur, behandlingsreiser, ferie i Europa, trommer, hund, agility-kurs med hund, familierekreasjon, plastbåt, PC, lydkort til PC, speilreflekskamera, kompaktkamera, gitar og  forsterker, kurs for temming av unghest, kunststudier, aktivitetsleir, tur til Dyreparken, Nintendo Wii, snowboard, kano, moped, mopedlappen, tredemølle, deltakelse dansestudio, ski, sykkel, utstyr til drivhus og klatrevegg og crossbanekjøring og kick-boksing og sportsdrill og landeveissykling og styrketrening og treningsrom og fotball....andpusten nå, kanskje? Ikke rart, med den listen.

Mennesker med CF er en fantastisk aktiv gruppe mennesker, og vi i NFCF er glade for å kunne bidra med viktig oppmuntring i ellers krevende hverdag.

 

 

 

Gaver til Trivselsfondet går uforkortet til mennesker med CF
I perioden 2006 – 2013 har trivselsfondet delt ut rundt kr. 300 000 til trivselstiltak for personer med CF.

Vi vil gjerne kunne gi enda flere mennesker med CF en oppmuntring, men fondets midler er begrenset, så langt fra alle søknader blir innvilget.

Ønsker du eller ditt firma å gi et bidrag til NFCF Trivselsfond?

Fondet forvaltes av styret i NFCF.

Hjertelig takk for enhver gave!  Konto 5122.05.80206.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen