Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Trivselsfondet illustrasjonDigitalskjema penger FLAT

Nytt søknadsskjema for Trivselsmidler


barn med cf, ungdom med cf, voksen med cf, trivselsfondet, støtt oss
01.03.2021
Sharon Gibsztein

Søk trivselsmidler via vårt nye online-skjema. Husk at du må være medlem i CF-foreningen for å kunne søke. Søknadsfrist er 1. april 2021.

Oppdatert 15. mars 2021 

 

Vi håper det nye digitale søknadsskjemaet vil gjøre det enklere å søke på midler fra vårt Trivselsfond, sier Jan Olav Reffhaug, prosjektansvarlig for trivselstildelingene og nestleder i CF-foreningens styre.

Mange av våre medlemmer med cystisk fibrose har hatt det ekstra tungt det siste året. Vanligvis deler vi kun ut renteoverskuddet fra Trivselsfondet. I år har vi valgt å øke potten vi skal dele ut, vi synes det er viktig å kunne gi flere en liten oppmuntring i den tøffe tiden vi står i. Vi håper at midler fra Trivselsfondet kan bli et hyggelig lyspunkt, forteller Reffhaug. 

Søk her! 

Søknadsfrist er 1. april 2021.

 

Hvem kan søke? 

Barn, ungdom eller voksne med cystisk fibrose eller primær ciliedyskinesi kan søke om støtte. Pårørende kan søke på vegne av person med cystisk fibrose eller primær ciliedyskinesi. Støtten skal gis til enkeltpersoner eller grupper og brukes til behandlingsopplegg eller rekreasjonstiltak. Du må være medlem i CF-foreningen og ha betalt kontingent for søknadsåret for å kunne søke midler fra fondet. Du kan bli medlem her.

Trivselsfondets formål er å bidra til økt trivsel for CF- eller PCD-rammede og deres familier. Fondet kan yte støtte ved individuelle bevilgninger eller til prosjekter. 

 

Hva kan du søke om midler til?

Typiske formål det deles ut penger til, er; treningsutstyr, utstyr som bidrar til rekreasjon o.l. for mennesker med CF eller PCD, treningskurs- og opphold (herunder deltageravgifter o.l.), og under normale omstendigheter reiser til sydligere strøk. Er du i tvil om det gis penger til det du vil søke om, send en søknad, og så vil vi ta stilling til om det er innenfor fondets formål.

 

Når kunngjøres tildelingene?

Tildelingene kunngjøres i april, mer informasjon om dette kommer senere.

 

Hva er Trivselsfondet?

Les mer om Trivselsfondet. Vil du bidra til at vi kan lyse opp hverdagen for flere med cystisk fibrose og primær ciliedyskinesi? Vipps oss gjerne din støtte på 77851.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen