Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Bilde til nyhetsbrev laeringsdag

Takk til alle deltakere på læringsdag- og årsmøtehelgen 202405.06.2024
Ylva Lavik

Takk til alle deltakere på læringsdag- og årsmøtehelgen 2024 

Helgen 19-21 April 2024,  ble det arrangert en innholdsrik lærings- og årsmøtehelg på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Her samlet vi medlemmer og fagpersoner til en spennende helg med CF og PCD - relatert faglig påfyll, og sosialt samvær. 

Det var spesielt kjekt å kunne samle ungdommene igjen, som kickstartet helgen fredag kveld med fangene på fortet og middag, mena resten av deltakerne samlet seg til felles middag på hotellet. Læringsdagen var   fylt med interessante foredrag og presentasjoner om behandling, rettigheter og ny forskning innen CF og PCD. Etter en lunsj fortsatte programmet med parallellsesjoner om psykisk helse og smittevern, før dagen ble avsluttet med informasjon fra foreningen og summegrupper. 

Kvelden bød på en festmiddag med musikalsk innslag, med tale samt utdeling av årets trivselsfondmidler. Det var veldig kjekt å kunne treffe gamle fjes, og bli kjent med nye medlemmer. Søndag avsluttet vi helgen med årsmøtet, hvor årsmeldingen ble presantert, og nytt styre ble vedtatt. Vi ser tilbake på helgen med stor entusiasme, og gleder oss allerde til å møte enda flere av dere neste år! 

En spesiell takk går til Mona Lund Veie, som nå har gått av som leder i fagrådet. Vi setter stor pris på hennes lederskap og engasjement. Vi vil også takke Hårek Hansen for hans mange år som ansvarlig for medlemsservice, hans innsats har vært uvurderlig for utviklingen av CF-foreningen. Samtidig ønsker vi vårt nye medlem i fagrådet, fysioterapeut Tonje Klætte, hjertelig velkommen.

 Bilde til nyhetsbrev laeringsdag

  

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen