Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
CFmusikerdugnad KSolem copy

Fantastisk musikerdugnad for Forskningsfondet


forskningsfondet, om CF
13.09.2015
Sharon Gibsztein

Siste nytt per 6. oktober: det kom inn 15 400 kroner! Surnadalingene er et særs engasjert og gavmildt folkeferd. På helgens musikerdugnad for Forskningsfondet for CF stilte musikerne opp gratis, bildet. Foreløpige tall viser at det kom inn 11 000 kroner, og mer kan det bli. Foto: Kristin Solem, Trollheimsporten.

Oppdatert 8. oktober 2015 

I salen satt det mer enn 100 glade tilhørere som kunne nyte flott musikk fra Frank Spoon Botten, Linda Botten, Toril Moe, Karstein Mauset, Torbjørn Kvande, Kjersti Mahle Brøske, og Halvor Drøpping.

Les fin rapport fra konserten hos lokalnettavisen Trollheimsporten

 

Endelig sum: mer enn 15 000 kroner

Billettene kostet 100 kroner stykket, men det var fritt frem for å gi litt mer og også for å ”fjerndelta” ved å kjøpe billett uten selv å være tilstede. Hvor mange som hadde kjøpt fjernbillett er ikke helt klart enda, men mange var det. Søndagen etter konserten var det kommet inn 11 000 kroner. 6. oktober kunne Ingvild Kårvatn opplyse om at totalbeløpet ble 15 400 kroner. Alle innkomne midler går uavkortet til Forskningsfondet for cystisk fibrose. Konto for konserten: 4040 178 7935. 

 

Forskning er basis og fremtid

Konserten ble arrangert i forbindelse med NFCF region Midt sin trivselshelg, med ekteparet Ingvil Kårvatn og Halvor Drøpping som initiativtagere. Ingvild forteller at det var Halvor som kom på idéen. De kjenner flere musikere i bygda, og har begge selv vært med i flere oppsetninger. Med god erfaring fra en musikerdugnad for organdonasjon i januar i år, tenkte de at det var Forskningsfondet sin tur denne gang:

Fordi forskning er basis i all kunnskap, og fremtid på en måte. Siden NFCF Midt skulle ha sin trivselshelg i bygda for første gang tenkte vi at vi skulle prøve dette. Angrer ikke på at vi "ga gass"! forteller Kårvatn via facebook.

Paret er aktive i NFCF, henholdsvis som varamedlem i regionsstyret og som likeperson. Arrangementets konferansier var tidligere NFCF-leder Ann Iren Kjønnøy, som var mektig imponert over både de musikalske innslagene og det fantastiske engasjementet surnadalingene la for dagen.

 

Forskningsfondet for cystisk fibrose

Stiftelsen Forskningsfondet for cystisk fibrose jobber for norsk forskning på sykdommen, og direkte bidrag over 500 kroner gir mulighet for skattefradrag, les mer om fondet her.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen