Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
NFCFNyttar2014

God jul!


Organisasjon
23.12.2014

Vi takker våre medlemmer og samarbeidspartnere for året som har gått, og gleder oss til et nytt år med mange aktiviteter til beste for våre medlemmer og norsk CF-omsorg!

 

Takk til alle som hjelper oss med å spre informasjon og gi gode hverdager og mestring for mennesker med CF i Norge:

  • Flinke CF-fagfolk landet rundt; leger, sykepleiere, fysioterapeuter, sosialrådgivere, ernæringsfysiologer, mikrobiologer, transplantasjonskirurger og alle andre fagpersoner som hjelper med å holde sykdommen i sjakk.
  • Fagfolk rundt om i landets kommuner som hjelper våre medlemmer i deres hverdag
  • Fagfolk, politikere, journalister og mange andre hjelpere som har hjulpet oss med årets store sak; årsakskorrigerende presisjonsmedisiner for CF
  • Mennesker med CF og deres familier som har delt av sin hverdag og sine erfaringer i CF-bladet og ved våre arrangementer
  • Sist men ikke minst, takk til alle tillitsvalgte som steller til fine arrangementer med kunnskap og hygge for våre medlemmer landet rundt!
  • En ekstra hilsen til de av våre medlemmer som er nydiagnostiserte, til de som står på venteliste for transplantasjon og til dere som har fått nye lunger i 2014. Vi vil også sende en ekstra hilsen til de familiene som har mistet sine.

 

Til alle dere; god jul og et godt nytt år! 

Og du, husk de regionale årsmøtene i 2015.

Vi ses på nyåret! 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen