Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Bilde av EDS med hunder 11 2020 utsnitt2 Vipps

Rekordvippsing til CF-foreningen i 2020!


støtt oss, nyheter
26.01.2021
Sharon Gibsztein

Aldri har vi fått så mye vippsgaver som i fjor – nær 50 000 kroner kom inn til nummer 77851. Tusen takk til alle givere som er med på å støtte vårt arbeid!

 

Vi setter stor pris på det store engasjementet for mennesker med cystisk fibrose og CF-foreningens arbeid, det betyr mye for oss, forteller Ellen Damhaug Scheel, CF-foreningens daglige leder.

I 2020 har vi fått vippsgaver fra blant annet innsamlinger, gitarauksjoner, kunstsalg, bursdager og andre merkedager.

Mange har også fulgt våre Vippskampanjer på facebook og instagram. Julevippskampanjen vår er nesten blitt i en tradisjon, og blir etterlyst om den ikke er på plass i god tid før jul. I år resulterte julekampanjen i mer enn 26 000 kroner.

I november i fjor var vi med på Giving Tuesday for første gang, og i fjor lanserte vi også slagordet slagordet Alle har rett til å puste. Det handler om at mennesker med cystisk fibrose må få de nye årsaksbehandlende medisinene, og vårt interessepolitiske arbeid for å få disse medisinene godkjent i Norge.

Alle som vippser, hjelper oss med å nå målsetningen om at vi må få årsaksbehandling også her til lands. I tillegg hjelper dere oss å lage bedre støttetilbud til barn, unge og voksne med cystisk fibrose – og deres pårørende. En del av vippsdonasjonene går også til å støtte norsk forskning på cystisk fibrose.

I 2018 fikk vi rundt 20 000 i vippsgaver, i 2019 steg det til mer enn det dobbelte; nær 40 000 kroner. I 2020 ble det altså rekord, med nær 50 000 vippskroner fra dere givere. Tusen hjertelig takk til hver og en!

 

Vippsfest til 77851

Med Vipps kan du enkelt støtte oss fra mobilen. Vi vet mange ønsker å støtte oss via Facebookinnsamling. Dessverre har vi tekniske problemer med Facebook som de ikke vil hjelpe oss med. Vipps er derfor den beste og enkleste måten å støtte oss på, og Vippsfest er en hyggelig måte å markere for eksempel en bursdag eller andre merkedager på. 

 

Direktegaver

I tillegg til vippsdonasjoner, har vi også fått flere større direktedonasjoner i 2020, totalt 25 000 kroner. I 2019 fikk vi oppunder over 7000 kroner. I 2018 kom det inn 13 000 kroner fra private innsamlingsaktiviteter og gaver. Vi vil sende en stor takk også til alle som har gitt oss pengegaver på denne måten. 

Les mer om hvordan du kan støtte oss, og hva pengene går til.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen