Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
logoWorldwide CF Day copy3

3500 mennesker med på CF-dagen15.09.2013
Sharon Gibsztein

Nær 3500 mennesker var med på å markere den internasjonale CF-dagen sammen med oss. Tusen takk til alle dere som leste og delte!

 

Søndag 8. september markerte vi denne viktige dagen med å si "Tusen takk!" til alle behandlere og forskere som jobber med CF. NFCFs leder la ut følgende melding på vår offisielle facebookside:

 

Cystisk fibrose er den mest vanlige, arvelige og livstruende sykdom I Europa. Tidlig diagnose, god behandling i spesialiserte CF-team og daglig symptombehandling øker livskvalitet og levealder.
På verdens CF dag sender vi varme tanker til alle som jobber med og forsker på CF for at de som lever med denne krevende sykdommen skal få det bedre. Vår visjon er at helbredende behandling vil være tilgjengelig. God CF-dag fra NFCFs ledeNFCFs leder ut følgende viktige melding på NFCFs facebookside: 

"Cystisk fibrose er den mest vanlige, arvelige og livstruende sykdom i Europa. Tidlig diagnose, god behandling i spesialiserte CF-team og daglig symptombehandling øker livskvalitet og levealder.

På verdens CF dag sender vi varme tanker til alle som jobber med og forsker på CF for at de som lever med denne krevende sykdommen skal få det bedre. Vår visjon er at helbredende behandling vil være tilgjengelig.

God CF-dag fra NFCFs leder Ann Iren Kjønnøy"

 

I morgentimene 9. september var meldingen blitt sett av mer enn 3000 mennesker, og i løpet av et par dager hadde omtrent enda 500 mennesker til sett meldingen. Vi gleder oss stort over at så mange har sett denne viktige informasjonen om CF, og deler de varme tankene vi sender til våre behandlere og forskere.

Det er ikke for sent å spre dette viktige budskapet - det er like viktig i dag som det var for en uke siden!

Bli kjent med CF her:

Eksterne ressurser

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen