Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
HoppIhavetForCF2014

Badepenger til CF-forskning


Forskningsfondet, Trivselsfondet
03.07.2014

Vårens hopp-i-havet stunt innbragte en hyggelig sum penger til både Forskningsfondet for CF og til NFCFs Trivselsfond. Hvor mye? Klikk og finn ut! Skjermdump: Cathinka Rosmer Drevassbukt (med topplue) hopper i havet for CF.

 

Til Forskningsfondet resulterte hopp-i-havet i 2500 friske kroner til grunnkapitalen. Forskningsfondets formål er å fremme forskning om cystisk fibrose (CF) innen kliniske og basalmedisinske, ernæringsmessige eller sosialmedisinske felter. Kontonummer er 9041.06.20714. Gaver til forskningsfondet gir rett til skattefradrag. Les mer om dette fondet her.

 

Mer grunnkapital, dele ut mer til forskning

 - Det er svært viktig at det kommer mer norsk forskning om CF, sier NFCF-leder Ann Iren Kjønnøy, og derfor er vi svært glade for alle bidrag som øker grunnkapitalen i dette fondet. Med større grunnkapital kan det deles ut mer penger til norske forskningsprosjekter om CF, understreker NFCF-lederen.

 - Forskningsfondet er en selvstendig stiftelse, og på vegne av alle oss som er engasjert i norsk CF-omsorg vil jeg si tusen hjertelig takk til alle som bidro med gaver til dette fondet i forbindelse med hopp-i-havet-kampanjen.

 - Fondet tar imot gaver og bidrag hele året, så man trenger ikke hoppe i havet i vårkald sjø, forteller Kjønnøy. Gaver til dette fondet gir dessuten rett på skattefradrag, så det vanker noen fordeler til giver også, avslutter NFCF-lederen.

 

Økt trivsel til CF-rammede 

Trivselsfondet fikk hopp-i-havet-gaver på til sammen 1800 kroner. Trivselsfondets formål er å bidra til økt trivsel for CF-rammede og deres familier. Les mer om Trivselsfondet her.

NFCF vil formidle en stor takk til alle givere som med sine pengegaver er med på å gi en lettere hverdag for mennesker med CF.

Les mer om hopp-i-havet-kampanjen i CF-bladet 2/2014 og her.

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen