Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Badefilmstunt for CF

Badeutfordring til støtte for NFCF


fond, støtt/gi gaver, kalender, interessepolitikk
07.05.2014

NFCF-medlem Cathinka Rosmer Drevassbukt har hoppet i havet, og har samtidig oppfordret til å støtte CF-foreningen. Vi forteller deg hvordan du kan støtte oss.

 

 

Forskningsfondet

Vi ønsker oss sterkt at det skal bli mer norsk forskning på cystisk fibrose, og det kan vi få til ved at det kommer inn mer penger til Forskningsfondet for cystisk fibrose:  

  • Kontonummer
  • Forskningsfondets bankkontonummer er: 9041.06.20714. 
  • Fondets fulle navn: Forskningsfondet for cystisk fibrose
  • Skattefradrag: Gaver til forskningsfondet gir skatteytere rett til skattefradrag, se mer om dette på Skatteetatens egne sider.
  • Les mer om forskningsfondet her.

 

Trivselsfondet 

NFCF har også et eget Trivselsfond, midler fra dette fondet deles ut til positive og helsebringende tiltak for mennesker med CF.

Trivselsfondet bankkonto er: 5122.05.80206 

 

CF-foreningen viktig for hverdagen vår

Cathinka er opptatt av at CF-foreningen betyr viktig og god støtte i hverdagen:

 - Allerede flere som har sagt at de donerer og det gjør meg utrolig glad! Artig å se på badefilmer, men det varmer mitt hjerte at folk vil støtte noe som betyr så utrolig mye for oss! Uten CF-foreningen hadde ikke vår hverdag vært den samme når vi har barn med CF! 

Filmsnutten hvor Cathinka & co hopper i havet, kan ses på Facebooksiden «Då øksnesfolket (å ræssn a Norge) håppa i have» .

 

Bedre hverdag og fremtid for mennesker med CF 

CF-foreningen (som egentlig heter Norsk forening for cystisk fibrose) er kjempeglade for alle bidrag som kan bidra til en bedre hverdag og fremtid for små og store mennesker med CF. Hvis du vil vite mer om CF, cystisk fibrose, kan du klikke her.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen