Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
SpagatSykkel

Malin og Ole virkeliggjør drømmer med Trivselsfondet


støtt oss, trivselsfondet, leve med cf
07.05.2017
Sharon Gibsztein

Med midler fra vårt Trivselsfond kan Malin delta i EM i sportsdrill til sommeren, og Ole har kjøpt seg ny sykkel og hjelm. Dette er bare to av totalt 11 glade mottagere av trivselsmidler i år. Tusen takk til alle dere som har bidratt til Trivselsfondet.

 

Ole er 13 år, og han ønsket seg så veldig ny sykkel. I slutten av april fikk han tildelt midler fra NFCFs Trivselsfond, og nå er han stolt eier av en flott sykkel og en fin hjelm. Nå blir det fine og aktive dager på farten til venner og skole for den sjarmerende lysluggen.

21 år gamle Malin har drevet med sportsdrill i flere år, og i årets NM tok hun gull i duo i sin klasse sammen med sin gode venninne og makker. I tillegg tok hun sølv i solo-klassen. Nå har hun kvalifisert seg til EM i Italia til sommeren, og midler fra Trivselfondet hjelper til med både egenandeler og nye drakter. Vi gratulerer så mye med strålende pallplasser på hjemmebane og krysser fingre for en flott deltagelse i sportsdrill-EM i Italia!

Ni andre mottagere fikk bidrag til blant annet piano, førerkort, reise til varme og helsebringende strøk og idrettsstevne for transplanterte.

NFCFs trivselsfond deler ut midler til barn, unge og voksne med CF så de kan få økt trivsel gjennom behandlingsopplegg eller rekreasjonstiltak.

 

Rekordår for Trivselsfondet

I 2016 fikk vi en flott gave på 11 000 kroner fra barna på Son skole, og nå i 2017 har Vippsutfordringen resultert i store bidrag til Trivselsfondet. I tillegg har det kommet inn minnegaver og andre gaver til Trivselsfondet. Takket være alle disse generøse gavene og bidragene, har vi i år kunnet glede hele 11 mottagere med tilsammen 60 000 kroner fra Trivselsfondet. På vegne av alle våre mottagere vil vi takke alle dere som på ulike måter har støttet opp om Trivselsfondet.

Les mer om Trivselsfondet her.

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen