Logo - Norsk forening for cystisk fibrose
Andersson og Nyberg NFCF region Midt

Nye regionsledere i Midt og Vest


regioner
25.02.2014

Emma Andersson (bildet, til venstre) og Jørgen Seliussen er nye regionsledere i henholdsvis region Midt og region Vest. Les de utgående ledernes avgangshilsener.

 

Avtroppende leder Hilde Nyberg i region Midt la ut denne meldingen på vår offisielle facbookside CFNorge lørdag 15. februar:

- Lørdag 15. februar takket jeg for meg i styret i region midt, etter 9 år som leder og noen år som nestleder og styremedlem før det. Det har vært fine og lærerike år. Nå er det Emma Andersson som tar fatt på lederoppgaven sammen med et godt styre som kommer til å gjøre en god jobb for regionen. Jeg gleder meg til å være menig medlem og kommer til å delta på det som fins av arrangement i regionen. Men først gleder vi oss til å ønske alle velkommen til årsmøte i vår fantastiske region, og der vil både ny og gammel leder sammen med styret aktivt ta del i forberedelser og gjennomføring.

 

 

Ann Elin Instebø, som er avtroppende leder i region Vest sa følgende i melding lagt på vår offisielle facbookside CFNorge tirsdag 18. februar:

- Hei. Da vil jeg takke for meg i regionstyret på vestlandet. Etter ni år er det på tide å gi seg. Det har vært mange fine og lærerike år, sammen med mange flotte mennesker! Jeg sender stafettpinnen videre, og tror at Jørgen Seliussen klarer denne jobben med glans. Jeg gleder meg til årsmøtet i Stjørdal - hvor jeg da kun skal være "vanlig" medlem.

 

Takk for innsatsen! 

På vegne av styret og medlemmer i region Midt og Vest takker NFCF dyktige regionsledere for aktiv og langvarig innsats!

Intervju med de nye regionslederne kommer i CF-bladet.

 

 

 

 


Chiesi Pharma Viatris Norsk senter for cystisk fibrose Organdonasjon Stiftelsen Dam

Tilbake til toppen